28.03.2012
Autor
Premsa TMB

Una mostra d'art urbà a l'Espai Mercè Sala recull obres de 14 artistes del moment

A l’Espai Mercè Sala, la sala d’exposicions al metro de TMB, es pot veure la mostra Del mur a l’art, un exposició que convida a conèixer la doble vida de 14 artistes urbans del panorama espanyol.

Concretament, es podran veure obres d’innovadors artistes de firma pròpia i capdavanters en l’escenari internacional de la cultura urbana contemporània com Aryz, Boris Hoppek, Btoy, El Tono, Inocuo, Jorge Rodríguez Gerada, Kenor, Lucas Milà, Max Gärtner, Miss Van, Ripo, Daniel Muñoz San, Sixeart i Suso33.

Els visitants hi poden trobar una selecció d’obres originals creades als estudis, fotografies d’intervencions realitzades a l'espai públic, les reflexions dels artistes sobre aquest moviment, així com una compilació de vídeos que mostren altres facetes i continguts del seu treball.

L'exposició reivindica tant la gran capacitat d'alguns creadors capaços d'afrontar qualsevol repte artístic com el valor que té el nou muralisme a les nostres ciutats. Per als artistes l’art urbà o street art ofereix la possibilitat d’interactuar amb l’entorn, l’arquitectura i la naturalesa, a la vegada que permet una interacció directa amb l’espectador i converteix l’espai públic en una galeria d’art.

Darrera modificació
15.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/mostra-dart-urba-lespai-merce-sala-recull-obres-de-14-artistes-moment