15.03.2012
Autor
Premsa TMB

El TOT Festival baixa el món imaginari dels titelles al metro de Barcelona

Aquest dissabte, 17 de març, el TOT, el 3r Festival de Titelles i de Teatre d’Objectes de Barcelona, que tindrà lloc del 16 al 25 de març, al Poble Espanyol, tambà baixarà al vestíbul de l’estació de metro d’Universitat (L2).

Concretament, els usuaris que s’apropin a aquesta estació, a les 11 hores, podran ser espectadors de l’espectacle itinerant Paseando a Errabundo Pelele, de la Companyia Errabundo Pelele. Un rodamón, venedor d’ulleres de sol, fotògraf de somriures, cantant romàntic, buscador de persones, Errabundo Pelele, oblidat en la seva maleta errant està en una cerca constant de nous camins, escapant del seu món de viatges sense fi.

A continuació s’ha organitzat un taller de construcció d’un titella perquè tots els nens puguin portar-se un record molt especial.

Vint-i-dues companyies de procedències diferents i de gèneres diversos estrenen els seus treballs a la tercera edició d’aquest certamen únic i singular en el gènere. Aquest festival multidisciplinari de projecció internacional programa a diferents espais del Poble Espanyol de Barcelona vuit muntatges de Polònia, Itàlia, Estats Units, Escòcia, Madrid, Andalusia i Catalunya en la seva secció oficial, oberta majoritàriament a tots els públics.

Espectacles itinerants i propostes de carrer

A màs, el TOT Festival organitza cicles i programa espectacles de carrer, projecció de curts d’animació i videoclips que tenen com a fil argumental els titelles i la música, sessions DJ de nit, tallers, debats i funcions per escoles. Seran 10 dies d’intensa programació, sota la direcció artística de Jacques Trudeau, oberta a públic familiar i adult que tà com a nexe comú el llenguatge escènic innovador, no exclusivament textual, i l’ús de recursos físics, objectes i titelles en la seva representació.

Aquesta activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de TMB que estableix vincles entre els ciutadans i les associacions culturals de Barcelona i l’àrea metropolitana amb la voluntat d'aproximar la cultura a la ciutadania a travàs de les seves instal·lacions i d'enriquir l'experiència del viatge en transport públic.

Darrera modificació
10.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tot-festival-baixa-mon-imaginari-titelles-metro-de-barcelona