27.12.2012
Autor
Premsa TMB

MouTV, el nou sistema d'informació del metro i el bus, ja es pot veure en més de 1.000 pantalles

MouTV, el nou sistema d'informació de servei a través de videopantalles promogut i gestionat per TMB per a les seves xarxes d’autobusos i metro, ja es pot veure en 1.029 pantalles, que difonen en temps real les novetats del servei per potenciar el transport públic.

En el moment de la posada en marxa, el 27 de setembre passat, Mou TV tenia presència en 340 punts de les xarxes de TMB. Aquest significatiu augment fins al miler de punts de visionat es deu sobretot al fet que 24 trens s'han connectat al sistema, en un procés d'adaptació finançat per l'empresa exclusivista de la publicitat de Metro, JCDecaux. Es tracta de trens de la sèrie 5000, que circulen per les línies 5 i 3 de metro, cadascun equipat d'origen amb 30 monitors.

Amb una imatge dinàmica i atractiva, MouTV pretén oferir en temps real la informació del transport públic que l'usuari necessita, junt amb continguts informatius generals i de tipus pràctic que enriqueixen el viatge. Amb aquesta aposta per la informació, TMB se situa a l'avantguarda internacional de la tecnologia aplicada a la millora de la qualitat del servei i la satisfacció del client.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/moutv-nou-sistema-dinformacio-metro-bus-ja-es-pot-veure-mes-de-1000-pantalles