28.12.2012
Autor
Premsa TMB

Restablert el servei a la línia 5 de metro entre Cornellà Centre i Can Boixeres

Avui dimecres, a les 5 del matí, s'ha restablert el servei de metro a la línia 5 entre Cornellà Centre i Can Boixeres, tal com estava previst, després d'una interrupció de quatre dies per treballs de millora de la infraestructura.

La suspensió del servei des de dissabte passat ha servit per substituir un aparell de via de tipus diagonal que hi ha a la cua de maniobres de Cornellà Centre, on els trens fan el canvi de sentit al final de la línia. S'ha retirat el vell, s'ha col·locat el nou i s'ha condicionat el tram de via amb nou balast i noves travesses. Després s'han restituït els mecanismes d'accionament de l'agulla i els circuits de senyalització, i s'han fet proves de funcionament.

De manera simultània, s'ha dut a terme la renovació de subjeccions de via en un tram d'uns 90 metres a la zona de Gavarra, dins del mateix sector de la línia 5 de metro al terme de Cornellà de Llobregat.

Servei especial de bus o transbordament a Rodalies

Per reduir les molèsties als viatgers durant el tall, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha habilitat un servei especial d’autobusos entre Cornellà Centre i Can Boixeres, amb parada a les estacions intermèdies de Gavarra i Sant Ildefons. Els usuaris també han pogut fer servir els trens de Rodalies (línies R1 i R4), que tenen parada als intercanviadors de Sants i La Sagrera, i les línies T1 i T2 del Trambaix.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/restablert-servei-linia-5-de-metro-entre-cornella-centre-can-boixeres