20.12.2012
Autor
Premsa TMB

TMB i l'Acadèmia del Cinema Català col·laboren en el marc de la segona edició del Subtravelling

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) s’ha convertit avui en col·laborador de l’Acadèmia del Cinema Català mitjançant el conveni que han subscrit el vicepresident executiu de TMB, Dídac Pestaña, i el president de l’Acadèmia, Joel Joan.

El conveni preveu que TMB inclourà un espai de difusió dels curtmetratges participants i guanyadors de la segona edició dels Premis Gaudí, que organitza l’Acadèmia per tal de promoure la cinematografia catalana, dintre de la programaciódel Subtravelling 2010, la segona mostra internacional de cinema curt d’animació i de ficció al metro de Barcelona, que tindrà lloc entre els dies 15 i 24 d’octubre. Concretament l’emissió d’aquesta mostra de curtmetratges catalans serà el proper dijous, 21 d’octubre, a les 19 hores, al mini cinema que s’instal·larà a l’estació d’Universitat (L1/ L2).

Per la seva part, l’Acadèmia del Cinema Català participarà en l’acte d’inauguració del Subtravelling, amb algun dels seus representants de reconegut prestigi, membre que també formarà part del jurat d’una de les categories d’aquesta nova edició del festival.

A més, d’aquest espai de cinema a Universitat, els interessats en aquesta segona edició del Subtravelling també compten amb un altre punt de trobada i de participació dins el metro: l’Espai Mercè Sala, la nova sala d’exposicions de TMB, situada al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l’estació de Diagonal, on des del passat 6 de setembre els visitants poden aprendre tècniques audiovisuals per a convertir-se en director de cinema i on també es podran visualitzar els curtmetratges dels festival.

El programa del Subtravelling es divideix en les seccions: Microcurts, Campus, Palmarès i Roda a TMB, una nova categoria amb convocatòria pública per rodar un microcurt de tres minuts de durada mitjançant el mòbil a les instal·lacions del metro i als autobusos de TMB. Fins el proper 6 d’octubre els interessats es poden inscriure i penjar les seves creacions a la FTP del microsite subtravellingfestival.tmb.cat.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-lacademia-cinema-catala-collaboren-marc-de-segona-edicio-subtravelling