19.12.2012
Autor
Premsa TMB

Protocol amb el TSJC i Interior per agilitzar l'aixecament de cadàvers a les vies del metro

El conseller d’Interior, Felip Puig; el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Miguel Ángel Gimeno, i el president de TMB i primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn, han signat avui un protocol de col·laboració que permetrà agilitzar els tràmits per a l’aixecament de cadàvers a les vies ferroviàries i així restablir el servei al màs aviat possible.

A partir de la signatura d’aquest conveni, que tà una durada de tres anys, Metro, a travàs dels seus centres de control, comunicaran la incidència al cos de Mossos d’Esquadra, els donaran les dades que permetin localitzar fàcilment el lloc on es troben els cossos o vestigis, i acompanyaran fins al lloc les dotacions intervinents policials i les autoritats, si fos necessari.

TMB va ser pionera en l'establiment d'aquest tipus de protocols, arran del conveni del 29 de juliol de 2002 firmat amb el TSJC, que ara s'amplia amb el reconeixement del paper que exerceixen el Departament d'Interior i els Mossos d'Esquadra. Un acord semblant han subscrit avui mateix el Departament d'Interior i el TSJC amb Tram Operadora, per a les xarxes Trambaix i Trambesòs, i el maig passat el van firmar amb Ferrocarrils de la Generalitat.

Nota de premsa del Departament d'Interior i el TSJC Obre la pàgina en una finestra nova

Darrera modificació
28.07.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/protocol-amb-tsjc-interior-agilitzar-laixecament-de-cadavers-vies-metro