Autor
Oriol Pàmies

El dia que Bad Gyal ho va petar al metro d'Universitat

Divendres a la tarda feia força calor al vestíbul del metro, però quan Bad Gyal va pujar a l'escenari del programa TMB Cultura la temperatura encara va pujar uns quants graus més.

L'assistència de públic va superar totes les expectatives divendres al vespre en el tradicional avançament del Sónar al metro. Més de 300 persones van acudir al vestíbul d'Universitat per veure, sentir i saltar amb Bad Gyal, el nou talent del dancehall barceloní.  

La jove Bad Gyal (Alba Farelo) venia amb unes credencials poderoses, després d'haver revolucionat les xarxes el març de l’any passat, amb només 18 anys, amb una versió de Work, de Rihanna. El seu carisma i els seus missatges l’han posat en portada dels mitjans de tendències i DJs anglosaxons de primera fila punxen els seus temes. I molts seguidors seus la van acompanyar en la seva fugaç actuació al metro.

Per als que en volen més, ja arriba el Sónar 2017, el Festival de Música, Creativitat i Tecnologia, que se celebrarà a Barcelona del 15 al 17 de juny. Un esdeveniment cultural pioner i únic en el seu format i continguts: un referent internacional gràcies a una cuidada oferta que combina la dimensió lúdica amb l’artística, l’avantguarda i l’experimentació i els nous corrents musicals de l’electrònica de ball.

Imatge
Bad Gyal envoltada de fans / Foto: Pep Herrero (TMB)

El públic va omplir del tot l'espai del vestíbul d'Universitat / Foto: Pep Herrero (TMB)
 

Darrera modificació
dimarts, juny 13, 2017 - 12:20

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/dia-que-bad-gyal-ho-va-petar-metro-duniversitat