17.12.2012
Autor
Premsa TMB

Transport solidari per als 35 esportistes catalans dels Jocs Paralímpics de Londres

Conductors voluntaris de TMB s'encarregaran de transportar 35 esportistes catalans que arribaran demà en dos torns, a les 8.50 i a les 9.40 hores aproximadament, a l'aeroport de Barcelona - El Prat, després de la seva participació als Jocs Paralímpics de Londres 2012.

Els competidors catalans seran traslladats a la seu de l'ONCE (carrer Sepúlveda, núm. 1), on a les 12 hores se'ls farà un acte de benvinguda i reconeixement per a la seva participació en el somni olímpic i les 12 medalles aconseguides per les estrelles catalanes en diferents disciplines.

Serveis solidaris de fa més d'una dècada

Des de fa més de deu anys, conductors voluntaris de TMB fan serveis solidaris d'autobús, fora de la jornada laboral, per ajudar grups de persones amb necessitats especials, entre ells pacients de l'Institut Guttmann, a desplaçar-se fins a un punt concret de l'àrea metropolitana de Barcelona i a conèixer en detall els autobusos de TMB.

Aquesta activitat s'inscriu en la política de responsabilitat social de TMB i desenvolupa una de les línies del Pla Director de Cooperació i Solidaritat, que persegueix facilitar els desplaçaments de persones amb necessitats especials de mobilitat i fomentar la seva autonomia.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-solidari-35-esportistes-catalans-jocs-paralimpics-de-londres