17.12.2012
Autor
Premsa TMB

TMB també es mou contra la fam i la pobresa en una nova acció solidària

TMB ha posat una marxa per segon any consecutiu la campanya Tria la teva causa;, emmarcada dins del Pla Director de Cooperació i Solidaritat, i que va néixer amb la intenció que fossin els treballadors de l'empresa els que decidissin quina havia de ser l'acció social en què la companyia havia de participar. Per a l'any 2012, la causa triada ha estat la lluita contra la fam i la pobresa.

TMB, juntament amb El Banc dels Aliments, la Creu Roja, Càritas i Fundació Alícia, ha iniciat la segona edició del projecte solidari escollit pels treballadors de l'empresa Tria la teva Causa, aquest any sota el lema Mou-te contra la fam i la pobresa.

Les accions es distribuiran durant el darrer trimestre de l'any i tenen com a objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre la problemàtica de la pobresa i la fam al nostre entorn més immediat. En aquest sentit, s'ha pogut comptar amb la col·laboració desinteressada de Ferran Adrià com a imatge principal de la campanya, juntament amb alguns treballadors de TMB.

Calendari d'accions durant el mes d'octubre a càrrec de Càritas:

  • Del 23 al 26 d'octubre. Amb el missatge Un NO per a Ningú, Càritas col·locarà un estand a l'estació d'Universitat per donar informació sobre la seva tasca social, entre les 10 i les 14 hores i entre les 17 i les 19 hores.
  • Dimarts 23 d'octubre. Xerrada de sensibilització a càrrec de Carme Trilla per donar a conèixer el projecte PAIDÓS (Atenció Integral i Integrada a Famílies i Infants en risc d'exclusió social), que té com a objectiu pal·liar els efectes de la pobresa infantil i prevenir-ne els factors de cronificació. A les 13 hores a l'estació d'Universitat.
  • Durant el mes de novembre les activitats, encapçalades per la Fundació Alícia i el Banc dels Aliments, tindran com a eix central l'alimentació, amb tallers sobre el malbaratament alimentari i el Gran Recapte d'Aliments. Al desembre, i amb el lema Units contra la pobresa i la fam infantils, es col·laborarà amb la Creu Roja en la campanya de recollida de joguines Apropa'ns a la il·lusió. Un gest, una joguina!.

Tria la teva causa 2011

El Pla de Comunicació de TMB Tria la teva causa 2011 ha guanyat els IV premis de Gabinet de Comunicació del Col·legi de Periodistes de Catalunya, que ha destacat la feina feta pels periodistes de fonts de la companyia durant els darrers anys.

D'altra banda, també destacar que Mou-te contra el càncer, l'acció resultant del Tria la teva causa 2011, va suposar la recaptació de gairebé 9.000 € que van ser donats en nom dels treballadors de TMB a les 14 entitats que hi van participar.

Darrera modificació
28.07.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-tambe-es-mou-contra-fam-pobresa-nova-accio-solidaria