14.12.2012
Autor
Premsa TMB

El club JoTMBé celebra el primer aniversari amb més de 30.000 membres inscrits

Un any després de la posada en marxa, el JoTMBé, el canal de comunicació creat per TMB perquè els usuaris del transport públic coneguin amb anticipació els canvis previstos en el servei i es beneficiïn d'ofertes i avantatges en activitats lúdiques i culturals a la ciutat,  ja compta amb més de 30.000 persones inscrites.

Fins ara aquests membres han pogut participar en els més de 40 concursos que s’han dut a terme per obtenir entrades per a actes esportius, musicals i artístics, i també en les promocions relacionades amb el transport públic.

Com a novetat, a partir del 10 de desembre els usuaris, a més de rebre informació d’alteracions planificades de bus, també es podran donar d’alta per rebre les del servei de metro.

En aquest primer any de vida del club, un total de 12.588 persones han rebut informació d’alteracions planificades de bus via correu electrònic i a més de 231.000 usuaris se’ls ha enviat alertes relacionades amb les vagues de metro i bus.

A més de la informació de servei, descomptes i promocions en un clic, un altre dels vessants del JoTMBé és la difusió de propostes de lleure amb plans i rutes de cap de setmana dins de Barcelona. Les rutes estan descrites en un apartat específic de la web de JoTMBé, amb anotacions culturals i de mobilitat.

Sorteig d’abonaments per a commemorar l’aniversari

Per celebrar el primer aniversari del JoTMBé, els membres del club i els nous usuaris registrats tenen la possibilitat de participar en el sorteig de 365 abonaments de transport públic. El concurs estarà obert fins al dimecres 19 de desembre, a través de la pàgina web del club. Els participants poden aconseguir 100 abonaments anuals, 100 de semestrals i 165 de trimestrals per moure’s per Barcelona amb metro i bus durant tot l’any tantes vegades com vulguin.

La creació del club JoTMBé s’emmarca dins del projecte TMB Connecta, que neix per fomentar la relació amb el ciutadà de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Les dades dels usuaris registrats ajuden la companyia a conèixer millor el seu públic i a donar-los una millor informació del servei, d’una manera més ràpida i personalitzada. Qualsevol persona pot pertànyer a aquest club i obtenir aquests beneficis fent la inscripció, de manera gratuïta, a través de la web jotmbe.tmb.cat.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/club-jotmbe-celebra-primer-aniversari-amb-mes-de-30000-membres-inscrits