14.12.2012
Autor
Premsa TMB

TMB es congratula per l'acord assolit amb els treballadors de Metro per posar fi al conflicte

La Direcció de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) es congratula perquè les dues assemblees celebrades avui pels treballadors de Metro, al matí i a la tarda, hagin donat suport al preacord assolit dijous passat amb el Comitè d'Empresa, pel qual es posa fi al conflicte.

L'acord, que tindrà vigència els anys 2013 i 2014, conté mesures organitzatives que milloraran la gestió de la xarxa de metro i redundaran en una major qualitat en la prestació del servei.

La proposta aprovada afavoreix que els treballadors no perdin poder adquisitiu i doten a l’empresa d’un instrument de gestió per optimitzar els recursos.

Amb anterioritat, la Direcció de TMB ja havia establert un acord a Autobusos amb tres sindicats, per aplicar mesures que igualment pal·lien l’efecte del decret estatal sobre salaris d'empleats públics, acord que està beneficiant el 55% de la plantilla. L'empresa continua disposada a arribar a acords amb els altres sindicats d'Autobusos i els emplaça a continuar negociant per aconseguir que tots els treballadors puguin aprofitar aquesta opció.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-es-congratula-lacord-assolit-amb-treballadors-de-metro-posar-fi-conflicte