07.12.2012
Autor
Premsa TMB

Alteracions al servei d'autobusos de la muntanya de Montjuïc, el 8 i 9 de desembre

Amb motiu de la celebració del ral·li i exposició de vehicles clàssics i de competició Barcelona Montjuïc Revival, que tindrà lloc dissabte 8 i diumenge 9 de desembre, a la muntanya de Montjuïc, les línies d’autobús 13, 55 i 150 de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) veuran alterat o limitat el recorregut.

En aquest sentit, la línia 150 (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) quedarà suprimida tant dissabte com diumenge, ja que el seu recorregut coincideix amb el trajecte del circuit i l’exposició de vehicles, és per aquest motiu que TMB posarà en funcionament un servei especial d’autobús llançadora, entre l’estació Miramar del Funicular fins al Castell de Montjuïc, on hi haurà la sortida i l’arribada del circuit.

Pel que fa a les altres línies afectades, la línia 13 anul·la el recorregut entre els carrers Mèxic i Polvorí i una part del tram final pel passeig Olímpic i l’avinguda de l’Estadi. La línia 55 quedarà limitada al carrer Lleida amb el carrer Tamarit.

L’horari de funcionament del servei especial de bus durant el cap de setmana serà de 9.00 a les 20.00 hores. Aquest bus llançadora serà gratuït i tots els vehicles portaran en el frontal l’indicador “Funicular - Castell”.

Així, la millor opció d’accés a la zona alta de la muntanya de Montjuïc amb transport públic és: 

· Metro Paral·lel (L2 i L3) + Funicular de Montjuïc (de 9 a 20 hores) + Servei especial de bus (estació del Funicular - Castell).

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/alteracions-servei-dautobusos-de-muntanya-de-montjuic-8-9-de-desembre