23.11.2012
Autor
Premsa TMB

Segona aturada de tres hores al metro, amb serveis mínims del 50%

A aquesta hora ha començat la segona tanda de tres hores (de 17.30 a 20.30 h) de la vaga parcial convocada per avui al metro de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), que està funcionat amb l'oferta marcada a l'ordre de serveis mínims, un 50% de l'habitual, sense incidències.

Així, a la xarxa de metro circula ara mateix un de cada dos trens, cosa que suposa uns intervals d'entre els 6 i els 9 minuts, segons les línies. Es recomana, per tant, preveure més temps per als desplaçaments i seguir les indicacions que donin la megafonia, les pantalles i el personal de la xarxa.

Al matí l'aturada de tres hores, de 6 a 9 h, s'ha desenvolupat sense alteracions. Els trens han circulat més plens de l'habitual i com a mesura suplementària s'ha regulat de manera intermitent els fluxos de passatge als vestíbuls dels punts d'intercanvi de La Sagrera i Sagrada Família, per evitar una ocupació excessiva de les andanes

Segona aturada de metro de 17.30 a 20.30 h

Avui també hi hagut una aturada parcial d'autobusos de TMB, de 10 a 16 h, en què s'han respectat els serveis mínims fixats, del 33% en 12 línies i un cotxe en cada línia de Bus del Barri. També han circulat autobusos en altres línies, perquè hi ha hagut un sector de conductors que no han secundat la vaga.

Aquestes aturades s'han convocat com a resposta a una disposició del govern central que afecta tot el sector públic i que és d'obligada aplicació. TMB ha proposat mesures per minimitzar l’efecte d'aquesta normativa, garantint que no hi hagi pèrdua real del poder adquisitiu dels treballadors, una sortida que compta amb el suport de tres sindicats i del 55% de la plantilla d'Autobusos. La direcció continua disposada a arribar a acords amb els altres sindicats d'Autobusos i de Metro, per aconseguir que tots els treballadors es beneficiïn d'aquesta opció.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/segona-aturada-de-tres-hores-metro-amb-serveis-minims-50