14.11.2012
Autor
Premsa TMB

Finalitza la franja de tarda dels serveis mínims al metro i els autobusos

A les 20.30 ha finalitzat la franja de tarda dels serveis mínims decretats pel Govern de la Generalitat amb motiu de la vaga general d'avui, que al transport públic eren d’un 33% del servei habitual en dia feiner, des de les 16.30 h, tant al metro com als autobusos, i que s'ha desenvolupat amb poques incidències.

A les línies de metro ha circulat un de cada tres trens, amb intervals entre els 10 i els 13 minuts segons les línies. Amb motiu de la intensificació de l'afluència de passatge, entre les 19.15 i les 20.15 h aproximadament ha estat necessari regular el flux d'entrada a l'estació de Diagonal de la línia 5. No hi ha hagut incidències amb afectació al servei de transport.

A les 20.30 han sortit els últims trens de cada terminal de línia, i a mesura que van passant es van tancant les estacions fins a l'inici del servei de demà, a les 5 del matí.

Pel que fa als autobusos, la distribució del 33% dels serveis mínims s'ha fet de manera proporcional, garantint que en cada línia circulés almenys un vehicle dins la franja determinada i completant el recorregut fins a la parada de destinació. El tall de diversos carrers al centre de la ciutat ha ocasionat alteracions en el recorregut de bona part de les línies a partir de les 17 h aproximadament, que encara persisteixen.

Quant a incidències, durant la tarda 10 autobusos han estat objecte de sabotatges per pintades (9) o trencament de vidres (1). Al llarg del matí i fins al migdia havien resultat danyats 92 cotxes més.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/finalitza-franja-de-tarda-serveis-minims-metro-autobusos