14.11.2012
Autor
Premsa TMB

Comença la franja de tarda dels serveis mínims al metro i els autobusos

A les 16.30 ha començat la franja de tarda dels serveis mínims decretats pel Govern de la Generalitat amb motiu de la vaga general d'avui, que al transport públic són d’un 33% del servei habitual en dia feiner, fins a les 20.30 h, tant al metro com als autobusos.

A les línies de metro circula un de cada tres trens, amb intervals entre els 10 i els 13 minuts segons les línies. No s'han registrat incidències en l'obertura de les estacions.

Al final de les quatre hores de serveis mínims, a les 20.30, sortiran els últims trens de cada terminal de línia i a mesura que vagin passant s'aniran tancant les estacions fins a l'inici de servei de demà, a les 5 del matí.

Pel que fa als autobusos, la distribució del 33% del servei es fa de manera proporcional, garantint que en cada línia circuli almenys un vehicle dins la franja determinada i completant el recorregut fins a la parada de destinació, encara que sigui més enllà de les 20.30 h.

Des de primera hora del matí i fins a les 4 de la tarda, 93 autobusos han estat objecte de sabotatges per pintades, pneumàtics punxats i trencament de retrovisors, netejaparabrises o vidres. En l'atac contra el vidre lateral d'un cotxe de la línia 79, ocorregut al carrer Botànica de l'Hospitalet de Llobregat, ha resultat lesionat lleument un passatger. Ahir entre les 20.20 i la mitjanit van ser vandalitzats deu autobusos que prestaven servei, per trencament de vidres.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/comenca-franja-de-tarda-serveis-minims-metro-autobusos