14.11.2012
Autor
Premsa TMB

Finalitza la franja de matí dels serveis mínims al metro i els autobusos

A aquesta hora ha finalitzat la franja de matí dels serveis mínims decretats pel Govern de la Generalitat amb motiu de la vaga general, que al transport públic són d’un 33% del servei habitual en dia feiner, de les 6.30 a les 9.30 i de les 16.30 a les 20.30 h, tant al metro com als autobusos, i que s'ha desenvolupat amb poques incidències.

A les línies de metro ha circulat un de cada tres trens, amb intervals entre els 9 i els 12 minuts segons les línies. No ha estat necessari regular els fluxos de passatge. Com a incidències, a primera hora s'ha registrat la vandalització de portes d'entrada en una dotzena d'estacions, si bé totes han pogut obrir puntualment per algun dels accessos, excepte la de Cornellà Centre de la línia 5, que s'ha obert a les 6.50 h.

A les 9.30 han sortit els últims trens de cada terminal de línia i a mesura que van passant es van tancant les estacions fins a les 16.30 h, quan començarà la segona franja de serveis mínims, de quatre hores de durada.

Pel que fa als autobusos, la distribució del 33% del servei s'ha fet de manera proporcional, garantint que en cada línia circulés almenys un vehicle dins la franja determinada i completant el recorregut fins a la parada de destinació. La represa del servei està prevista també a les 16.30 h.

Aquest matí 42 autobusos han estat objecte de sabotatges per pintades, pneumàtics punxats i trencament de retrovisors, netejaparabrises o vidres. Ahir entre les 20.20 i la mitjanit van ser vandalitzats deu autobusos que prestaven servei, per trencament de vidres.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/finalitza-franja-de-mati-serveis-minims-metro-autobusos