07.11.2012
Autor
Premsa TMB

Tercera festa solidària per recaptar fons per a l'Àfrica

El proper divendres, 9 de novembre, tindrà lloc la tercera edició de la festa solidària, organitzada per Conductors Solidaris de Catalunya (CSC) i l’Associació SILO, per recaptar fons per al transport de material sanitari al camp de refugiats de Tindouf (Algèria) o per a la construcció d’una ludoteca - biblioteca a Gambasse (Guinea Bissau).

La festa solidària se celebrarà a la sala Sutton The Club de Barcelona a les 21.00 hores, allà hi haurà música en viu, balls africans i sortejos de regals, entre els que destaca l’estada en un apartament per a 4 o 6 persones durant un cap de setmana a Madrid. A més, enguany la festa comptarà amb la presència de dues esportistes d’elit: la nedadora Alba Cabello, component de l’equip espanyol de natació sincronitzada i recent medallista olímpica a Londres, i l’atleta Beatriz Pasqual, vuitena en la prova dels 20 quilòmetres marxa als Jocs Olímpics de Londres 2012.

Les persones que vulguin assistir a la festa poden comprar l’entrada el mateix dia, a la taquilla del Sutton. El preu de l’entrada és de 10 euros. En cas de no poder assistir-hi, també es pot col·laborar mitjançant una aportació benèfica adquirint una entrada per a la fila 0.

El novembre de 2011 es va celebrar la segona edició de la festa solidària amb més de 887 entrades venudes. En aquella ocasió, els diners recaptats, que van ascendir a gairebé 11.600 euros, es van destinar a la construcció d’un centre escolar a Gambasse (Guinea Bissau) i d’un centre de salut a Ndiaouene (Senegal).

Conductors Solidaris de Catalunya és una organització no governamental fundada fa 12 anys per empleats d’autobusos de TMB, especialitzada a organitzar combois d’ajuda humanitària per alleujar les carències de la població en zones  afectades per conflictes o crisis humanitàries. Enguany és el primer cop que CSC col·labora amb els camps de refugiats de Tindouf.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tercera-festa-solidaria-recaptar-fons-lafrica