31.10.2012
Autor
Premsa TMB

Vaga de metro: compliment dels serveis mínims i gestió dels fluxos de passatge a les 18.30

La vaga convocada per avui a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) està afectant la xarxa de metro, que a aquesta hora de la tarda funciona amb els nivells establerts en els serveis mínims: un tren de cada tres, el 33% de l'oferta habitual, tal com estableix l’ordre del Departament d’Empresa i Ocupació. Al llarg de la jornada el servei s'ha desenvolupat com estava previst, i s’estan complint els serveis mínims fixats, que funcionaran fins a les 2 de la matinada.

Com ja havia advertit TMB, la capacitat de transport resultant de l'aplicació dels serveis mínims ha estat escassa per atendre la demanda en alguns moments de la franja d'hora punta de la tarda, els dispositius de regulació de fluxos han actuat a l’estació de Diagonal de la línia 5 per evitar que se sobrepassés la capacitat de les andanes i es generessin situacions d'inseguretat.

En cas d'aglomeracions i regulacions d'accés a les estacions, es recomana seguir les orientacions que donin la megafonia, les pantalles d'informació i el personal de la xarxa. Els dispositius de regulació de fluxos han actuat sobretot als punts d'intercanvi de les línies 1, 3 i 5.

Servei habitual de bus

Pel que fa als autobusos, el servei és normal, ja que no hi ha cap aturada convocada.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/vaga-de-metro-compliment-serveis-minims-gestio-fluxos-de-passatge-1830