31.10.2012
Autor
Premsa TMB

Vaga de metro: en regulacions de passatge, cal seguir les indicacions del personal i megafonia

La vaga convocada per avui a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) està afectant la xarxa de metro, que a aquesta hora funciona amb els nivells establerts en els serveis mínims: un tren de cada tres, el 33% de l'oferta habitual.

Com ja havia advertit TMB, la capacitat de transport resultant de l'aplicació dels serveis mínims ha estat escassa per atendre la demanda en alguns moments de la franja d'hora punta, en un matí en què la mobilitat de l'àrea metropolitana de Barcelona s'ha vist complicada per la pluja. Els dispositius de regulació de fluxos han actuat sobretot als punts d'intercanvi de les línies 1, 3 i 5, per evitar que se sobrepassés la capacitat de les andanes i es generessin situacions d'inseguretat.

Amb vista a la franja de l'hora punta de la tarda, en cas d'aglomeracions i regulacions d'accés a les estacions, es recomana seguir les orientacions que donin la megafonia, les pantalles d'informació i el personal de la xarxa.

Servei habitual de bus

Pel que fa als autobusos, el servei és normal, ja que no hi ha cap aturada convocada.

Darrera modificació
07.12.2015

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/vaga-de-metro-regulacions-de-passatge-cal-seguir-indicacions-personal-megafonia