31.10.2012
Autor
Premsa TMB

Vaga de metro: continua la normalitat en el servei a les 10 h

La vaga convocada per avui a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) està afectant la xarxa de metro, que a aquesta hora està funcionant amb els nivells establerts en els serveis mínims, sense incidències rellevants.

L'ordre del Departament d'Empresa i Ocupació estableix que al llarg de la jornada, de les 5 del matí a les 2 de la matinada de demà, funcioni un terç del servei habitual d'un dia laborable. Això vol dir que circula un de cada tres trens, el 33%, cosa que ha ocasionat dificultats per absorbir la demanda a l'hora punta del matí, que s'han gestionat regulant els fluxos de passatge, sobretot als punts d'intercanvi de les línies 1, 3 i 5.

Sense relació amb la convocatòria de vaga, avui s'ha registrat una avaria al Funicular de Montjuïc, que ha retardat l'hora d'obertura, de les 7.30 a les 7.56 h. D'altra banda, després de la intensa pluja d'aquest matí, s'ha hagut de tancar temporalment, per acumulació d'aigua, un dels accessos existents de les estacions de Florida i Espanya, de la línia 1, sense afectació al servei. Passades les 9, la línia 1 de metro ha registrat una aturada de 15 minuts, entre Hospital de Bellvitge i Can Serra, per facilitar l'atenció sanitària al passatger d'un tren.

Servei habitual de bus

Pel que fa als autobusos, el servei és normal, ja que no hi ha cap aturada convocada.

Darrera modificació
21.12.2015

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/vaga-de-metro-continua-normalitat-servei-10-h