22.10.2012
Autor
Premsa TMB

Situació a les xarxes de metro i autobusos de TMB a les 20 h

La vaga intermitent convocada per avui a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) afecta ara la xarxa d’autobusos, en la franja de vespre-nit. Així, els conductors que se sumin a la vaga s’aniran retirant a les cotxeres quan arribin al terminal de la línia.

Durant l'aturada, de 20 h a la mitjanit, els serveis mínims decretats pel Govern de la Generalitat asseguren el 33% de l'oferta a les línies 9, 11, 21, 24, 63, 65, 92, 95, 109, 150, 157 i D20, i un cotxe en cada línia de Bus del Barri.

Finalitza el segon torn d’aturades al metro

Pel que fa al metro, el servei ara és el normal, ja que s' ha acabat la segona aturada de tres hores, de 17 a 20 h, que ha transcorregut sense incidències. S’han complert els nivells d'oferta establerts en els serveis mínims i s’ha absorbit el passatge sense dificultats. Durant aquesta franja ha deixat de funcionar el Telefèric de Montjuïc, que té el manteniment assignat a personal de Metro.

A partir de les 20 h, ha tornat el servei habitual a la xarxa de metro, fins al final de la jornada.

Les aturades del matí també han transcorregut amb normalitat i s’han complert els serveis mínims fixats, tant al metro com als autobusos.

Desconvocades les aturades parcials d'Autobusos a partir de demà

D'altra banda, els sindicats convocants de les aturades intermitents, de dues hores per torn els dies feiners, a Autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han comunicat avui que les desconvoquen. Per tant, el servei de bus serà normal a partir de demà.

Darrera modificació
07.12.2015

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/situacio-xarxes-de-metro-autobusos-de-tmb-20-h