22.10.2012
Autor
Premsa TMB

Desconvocades les aturades parcials d'Autobusos a partir de demà

Els sindicats convocants de les aturades intermitents, de dues hores per torn els dies feiners, a Autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han comunicat avui que les desconvoquen. Per tant, el servei de bus serà normal a partir de demà.

Continuen les aturades al metro i el bus aquesta tarda

D'altra banda, avui continuen les aturades tant al metro com als autobusos de TMB. Al metro aquesta tarda-vespre, de 17 a 20 h, els serveis mínims decretats pel Govern de la Generalitat són d’un 50% del servei habitual en dia feiner. Circula per tant un de cada dos trens programats al conjunt de la xarxa, amb una distribució que afavoreix les línies amb més passatge.

A partir de les 20 h, tornarà el servei habitual a la xarxa de metro, fins al final de la jornada.

Pel que fa als autobusos, el servei ara és el normal, fins a les 20 h. Des d'aquesta hora i fins a la mitjanit, els serveis mínims asseguren el 33% de l'oferta a les línies 9, 11, 21, 24, 63, 65, 92, 95, 109, 150, 157 i D20, i un cotxe en cada línia de Bus del Barri.

Les aturades del matí han transcorregut amb normalitat i s’han complert els serveis mínims fixats, tant al metro com als autobusos.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/desconvocades-aturades-parcials-dautobusos-partir-de-dema