19.10.2012
Autor
Premsa TMB

Servei d'autobusos llançadora a Montjuïc per a la Festa dels Súpers, el 20 i 21 d'octubre

Amb motiu de la celebració de la Festa dels Súpers organitzada per Televisió de Catalunya, que tindrà lloc els propers dissabte 20 i diumenge 21 d’octubre a l’Anella Olímpica de Montjuïc, TMB posarà en funcionament dos serveis especials d’autobusos llançadora, un de pujada i baixada des de plaça Espanya a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i un altre d’anada i tornada des de l’estació Miramar del Funicular fins al lloc on es desenvoluparà la festa.

L’horari de funcionament dels dos serveis especials serà de 9.30 hores fins a les 20.00 hores, el dissabte 20, i de 9:30 a 18:30 hores, el diumenge 21. En aquest bus especial seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat i tots els vehicles portaran en el frontal l’indicador “La Festa dels Súpers”.

Així, les millors opcions d’accés a l’Estadi Olímpic amb transport públic són: 

* Metro Espanya (L1 i L3) + Servei especial de bus (pl. Espanya - Estadi Olímpic)

* Metro Paral·lel (L2 i L3) + Funicular de Montjuïc (de 9 a 22 hores) + Servei especial de bus (estació del Funicular – Estadi Olímpic).

També es pot arribar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys amb les línies regulars d’autobús: línia 55 (Parc Montjuïc - Pl. Catalana), línia 150 (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) i línia 13 (Mercat de Sant Antoni - Parc Montjuïc).

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/servei-dautobusos-llancadora-montjuic-festa-supers-20-21-doctubre