07.10.2012
Autor
Premsa TMB

Balanç de la jornada de vaga parcial convocada avui al metro de TMB

 

La normalitat ha estat la tònica general i no s’han produït incidències remarcables

 

La xarxa de metro de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha funcionat en règim de serveis mínims del 20% del servei habitual des de les 09.10 hores del matí fins a les 14.00 hores del migdia, a causa de les aturades parcials convocades per al dia d’avui, diumenge 7 d’octubre. La jornada ha transcorregut en general amb normalitat, sense que s’hagi produït cap incidència remarcable.

 

Serveis mínims del 50% de 16.44 a 00.50 hores

 

Us recordem que les aturades de metro de les franges de tarda i de nit coincideixen amb les hores anteriors i posteriors al partit de la Lliga de futbol que disputaran el FC Barcelona i el Reial Madrid. Aquest fet l'hauran de tenir en compte les persones que habitualment fan servir el metro per anar al Camp Nou, per avançar el desplaçament o bé fer servir mitjans de transport alternatius.

 

En aquest sentit, el servei de metro funcionarà amb el 50% del servei habitual. A més, recordar també que la xarxa d'autobusos disposa de les línies 15, 43, 50 i D20, amb parades a la zona de Travessera de les Corts o Collblanc. A més, al final del partit es posaran en funcionament dues línies especials de bus entre el Camp Nou i plaça de Catalunya i entre el Camp Nou i Mossèn Cinto Verdaguer.

 

TMB lamenta un cop més aquesta convocatòria de vaga, que s'origina contra una disposició del govern central que afecta tot el sector públic. L'empresa ha ofert una alternativa per neutralitzar l'efecte del reial decret 20/2012 en el poder adquisitiu dels treballadors, en un esforç negociador que fins ara no ha estat correspost per la representació sindical de Metro.

 

 

Darrera modificació
21.12.2015

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/balanc-de-jornada-de-vaga-parcial-convocada-avui-metro-de-tmb