26.03.2013
Autor
Premsa TMB

Obert el nou vestíbul adaptat de l'estació de Virrei Amat, de la línia 5 de metro

Avui s'ha obert al públic el nou vestíbul adaptat de l’estació de Virrei Amat, de la línia 5 de metro, un cop el Departament de Territori i Sostenibilitat ha conclòs les obres de millora que hi ha dut a terme. Els treballs han comportat l’ampliació del vestíbul del passeig de Fabra i Puig, la seva adaptació a les persones amb mobilitat reduïda i la construcció d’un nou accés des de la plaça de Virrei Amat. Aquesta actuació, que beneficia els prop de 16.000 passatgers que utilitzen diàriament l’estació, ha comptat amb un pressupost de 7 milions d'euros. 

L’obra que ara ha finalitzat forma part del conjunt d’actuacions que el Departament de Territori i Sostenibilitat té en marxa per millorar l'accessibilitat de la totalitat de la xarxa de transport públic. En aquest sentit, pel que fa a la xarxa de metro, recentment va concloure l’adaptació de les estacions de la línia 4 de Bogatell i Llacuna. Amb Virrei Amat, ja són 119 les estacions que compten amb facilitats per a persones amb mobilitat reduïda, d’un total de 139 (el 85%).

Més informació a la nota de premsa de Territori i Sostenibilitat.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/obert-nou-vestibul-adaptat-de-lestacio-de-virrei-amat-de-linia-5-de-metro