23.01.2014
Autor
Premsa TMB

Aturada tècnica del funicular de Montjuïc per revisió, a partir del 27 de gener

El funicular de Montjuïc tancarà les seves portes al públic de manera temporal durant tres setmanes, aproximadament, del 27 de gener al 14 de febrer, per portar a terme les tasques anuals obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements de la instal·lació.

Durant els treballs de revisió del Funicular, TMB habilitarà un servei especial d’autobusos entre Paral·lel i Parc de Montjuïc que funcionarà amb el mateix horari del Funicular (els dies feiners de 7.30 a 20 hores i els dissabtes, diumenges i festius de 9 a 20 hores). Per arribar al Parc de Montjuïc es pot utilitzar la línia de bus 150, des de la plaça Espanya, i la línia 55, des del Poble Sec i plaça Catalunya.

Les parades del bus especial estaran senyalitzades i s’informarà del tall temporal a tota la xarxa de metro, i especialment a l’estació de Paral·lel (L2 i L3) amb cartells.

 

El tancament del Funicular coincideix amb l’aturada tècnica del telefèric de Montjuïc (en revisió fins al 5 de març). Mentre durin els treballs del Telefèric, entre Parc de Montjuïc i el Castell, TMB recomana fer servir com a alternativa la línia 150 de bus (plaça Espanya - Castell de Montjuïc) que funciona tots els dies de la setmana de 7 a 21 hores.

Igualment, per a més informació sobre les aturades dels dos mitjans de transport per cable de la muntanya, consulteu l’especial de la pàgina web de TMB.

El funicular de Montjuïc va ser construït per a l’Exposició Internacional de 1929 i es va renovar completament el 1992 amb motiu dels Jocs Olímpics. L’any 2002 es va integrar a la xarxa de metro i actualment enllaça l’estació de metro de Paral·lel, de les línies 2 i 3, amb l’avinguda Miramar.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/aturada-tecnica-funicular-de-montjuic-revisio-partir-27-de-gener