29.06.2012
Autor
Premsa TMB

Transport públic per a les sessions de cinema a la fresca de la Sala Montjuïc

Amb motiu de la 10a Mostra de cinema a l'aire lliure, Sala Montjuïc, que tindrà lloc tots els dilluns, dimecres i divendres a partir del proper divendres, 29 de juny, i fins al dimecres 8 d'agost als jardins del Castell de Montjuïc, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) posarà en funcionament un servei especial d'autobusos llançadora de pujada i baixada al Castell.

El servei d'autobusos llançadora farà el recorregut directe entre la plaça Espanya (parada ubicada a l’avinguda Reina Maria Cristina) i el Castell de Montjuïc. L'horari de funcionament d’aquest servei serà de les 20.15 hores fins a la 1 de la matinada tots els dilluns, dimecres i divendres (del 29 de juny al 8 d’agost).

En aquest bus especial seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat i els vehicles portaran l'indicador de línia “Pl. Espanya - Castell”.

Així, la millor combinació per accedir al Castell de Montjuïc amb transport públic és:

· Metro Espanya (L1 i L3) + Servei especial de bus (horari: de 20.15 a 1.00 de la matinada)

La plaça Espanya és un centre neuràlgic de comunicació on conflueixen, a banda de la xarxa de metro (a l’estació d'Espanya, L1 i L3), els FGC, diferents línies d’autobusos de TMB i altres línies d’autobusos metropolitans diürnes i nocturnes.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-sessions-de-cinema-fresca-de-sala-montjuic-0