19.06.2012
Autor
Premsa TMB

El gospel del Taller de Músics omplirà de melodies espirituals d'èxit el metro

Aquest dijous, 21 de juny, amb motiu del Dia Internacional de la Música, els usuaris del metro podran gaudir d’una actuació de gospel de la mà dels Barcelona Gospel Messengers, del Taller de Músics, un cor d’una vintena de joves amb intensa formació musical i un gran nivell interpretatiu. 

Concretament, els usuaris que s’apropin al vestíbul de l’estació d’Universitat (L2), entre les 20 i les 21 hores, podran veure l’espectacle “The New Generations”, creat el 2008. 

Una selecció de grans èxits

Amb una posada en escena plena d’energia, aquesta formació oferirà una selecció dels grans èxits de noms consagrats del gospel contemporani, com Kirk Franklin (“Hosanna”, “My life, my love and all”), Mariah Carey (“Jesus”), Timothy Wright (“I’m a believer”), Bazil Meade (“Let me wait”, “Happy are the people”), d’altres més tradicionals en la línia dels grans clàssics del gènere (“Going up Gonder”, “Oh happy day”), o temes dels grans cors americans com Mississippi Mass Choir, Georgia Mass Choir, Brooklyn Tabernacle, Harlem Gospel Singers, entre d’altres.

Tots els temes han estat arranjats i adaptats per Ramon Escalé, un dels pioners i principals impulsors d’aquest gènere a Catalunya i director conceptual, pedagògic i artístic dels Barcelona Gospel Messengers del Taller de Músics.

Aquesta activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de TMB que estableix vincles entre els ciutadans i les associacions culturals de Barcelona i l’àrea metropolitana amb la voluntat d'aproximar la cultura a la ciutadania a través de les seves instal·lacions i d'enriquir l'experiència del viatge en transport públic.

 

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/gospel-taller-de-musics-omplira-de-melodies-espirituals-dexit-metro