06.06.2012
Autor
Premsa TMB

El Sónar es viurà aquest divendres a l'estació de metro d'Universitat

Per segon any consecutiu i després de l’èxit d’assistents a l’edició anterior, el proper 8 de juny els usuaris del metro podran tornar gaudir d'un tast del Sónar 2012, el 19è Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art, que se celebrarà a Barcelona del 14 al 16 de juny. A l'estació d'Universitat, de la línia 2, a partir de les 19.00 h, els usuaris veuran un espectacle d’Internet2.
 
L’artista que s’amaga darrera d’Internet2 barreja comèdia, drama i música clàssica filtrada a través de l’electrònica amb un sentit de l’humor càustic i un esperit absolutament delirant. La posada en escena destil·la ironia i no deixarà a ningú indiferent.

En aquesta nova edició del Sónar, la capital catalana acollirà actuacions, amb gran presència d'artistes estrangers, però també catalans, com ara Esperit!, DJ2D2 i Pegasvs, d’entre d'altres. En la seva 19a edició, aquest festival de referència mundial de la música electrònica actual ha recorregut els cinc continents.

Per a TMB aquest avançament del Sónar és una ocasió per vincular el transport públic amb la cultura urbana i el públic jove, i per participar en un festival que és un regal per als amants dels ritmes electrònics.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/sonar-es-viura-aquest-divendres-lestacio-de-metro-duniversitat