25.05.2012
Autor
Premsa TMB

Afectacions al servei de bus al barri del Carmel diumenge 27 i dilluns 28 de maig

Les línies d’autobús 28 i 92 de TMB, que fan part del seu trajecte pel barri del Carmel, circularan desviades o limitades diumenge 27 i dilluns 28 de maig, dia festiu a Barcelona, amb motiu dels treballs de pavimentació previstos al passeig Mare de Déu del Coll. El tall d’aquesta via, bàsica per a la mobilitat de la zona, obliga a modificar provisionalment els recorreguts d’aquestes dues línies de bus.

- Línia 28 (Pl. Catalunya - Carmel): circularà des de la plaça Catalunya fins a la plaça Mons, on quedarà limitada.

- Línia 92 (Gràcia - Pg. Marítim): a la zona de Gràcia circularà desviada en totes dues direccions per la Travessera de Dalt (entre plaça Lesseps i plaça Sanllehy).

Per garantir la mobilitat, TMB habilitarà els dos dies un servei especial en minibusos que faran el trajecte entre la plaça Lesseps, el Coll i la plaça Sanllehy, donant servei alternatiu a la zona que deixen de cobrir les línies regulars 28 i 92. Els minibusos circularan cada 20 minuts, aproximadament, i hi seran vàlids els títols de transport del sistema tarifari integrat.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/afectacions-servei-de-bus-barri-carmel-diumenge-27-dilluns-28-de-maig-0