17.05.2012
Autor
Premsa TMB

L'Espai Mercè Sala se suma a la Nit dels Museus i obrirà fins a la 1 de la matinada

El dissabte, 19 de maig, TMB se sumarà a la Nit dels Museus i obrirà la sala d'exposicions Mercè Sala, situada al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de metro a l'estació de Diagonal, des de les 7 de la tarda i fins a la 1 de la matinada. L'horari habitual d'obertura de l'Espai Mercè Sala és de 10 del matí a 8.30 del vespre, tots els dies feiners de dilluns a divendres, i l'entrada és gratuïta.

Així, aquest dissabte fins a 52 museus i centres d'exposicions de la ciutat i la seva àrea metropolitana obriran les portes de manera gratuïta i l'Espai Mercè Sala en serà un més. La visita a aquesta sala d'exposicions del metro forma part de l'itinerari de la zona 2: de l'Eixample a Gràcia. A les 20.30 hi haurà la visita guiada d’uns 15 minuts de durada.

Els visitants podran veure l'exposició "Del mur a l’art" que, des del 28 de març i fins a l’1 de juny, recull una mostra que convida a conèixer la doble vida de 14 artistes urbans del panorama espanyol.

La Nit dels Museus és una iniciativa promoguda pel Consell d'Europa on participen més de 3.000 museus de 40 països. A més de gaudir de les col·leccions i les exposicions temporals dels museus que hi participen, també es poden veure concerts, espectacles de màgia, dansa, teatre, activitats infantils, visites guiades, conferències i performances.                                                                                     

Darrera modificació
15.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/lespai-merce-sala-se-suma-nit-museus-obrira-fins-1-de-matinada