15.11.2011
Autor
Premsa TMB

Afectacions al servei de metro per la forta pluja caiguda aquesta tarda a Barcelona

La intensa pluja que ha caigut aquesta tarda a Barcelona i l'àrea metropolitana ha ocasionat dues afectacions diferents al servei de metro, a les línies 1 i 4.

A causa de l'aigua acumulada per filtracions procedents de l'exterior, a les 14.30 h els trens de la línia 4 han deixat de parar a l'estació de Passeig de Gràcia, en totes dues direccions, mentre es treballava per retirar l'aigua i delimitar zones segures per al trànsit de passatgers. A les 16.59 s'ha reobert l'estació i els trens ja hi paren. Les estacions contigües de les línies 2 i 3 han funcionat amb normalitat.

Interrupció parcial a la línia 1

D'altra banda, a les 14.40 s'ha produït una altra incidència relacionada amb les pluges, a la línia 1, quan una filtració sobre la catenària, a l'estació de Mercat Nou, ha provocat la desconnexió de la tensió elèctrica que alimenta la tracció dels trens i l'aturada de la línia.

Mentre es resolia la incidència, des de les 14.55, s'ha establert servei parcial a la línia 1, entre Hospital de Bellvitge i Santa Eulàlia, d'una banda, i entre Plaça de Sants i Fondo, de l'altra. Ha quedat sense servei únicament l'estació de Mercat Nou. El servei s'ha restablert a tota la línia a les 15.35 h.

Com a alternativa per salvar la interrupció de la línia 1, els usuaris han pogut transbordar a FGC entre Avinguda Carrilet i Espanya. També han disposat, a partir de les 15.25, d'un servei especial de bus entre Santa Eulàlia i Plaça de Sants.
 

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/afectacions-servei-de-metro-forta-pluja-caiguda-aquesta-tarda-barcelona