27.10.2011
Autor
Premsa TMB

TMB projecta al metro els curts nominats dels premis Gaudí 2010 dins el Subtravelling

El 27 d’octubre, a les 19 hores, tindrà lloc a l’estació de metro d’Universitat (L1 i L2) la presentació i la projecció dels curtmetratges nominats als premis Gaudí 2010, que organitza l’Acadèmia de Cinema Català, a càrrec de l’actriu Lluïsa Castell (La sagrada família), dins el programa del Subtravelling, la tercera mostra internacional de cinema curt al metro de Barcelona, que finalitza el proper 30 d’octubre.

Les cinc obres que es podran veure dins la secció Gaudí es titulen Lo siento, te quiero, de la directora Leticia Dolera; La Fugida, de Víctor Carrey; Ejercicio, de Raúl Pérez; Les bessones del carrer de Ponent, de Marc Riba i Anna Solanas, i Get Stuffed, d’Àlex Villagrassa.

Les històries d’aquests curts ens apropen la vida d’en Toni, un noi que un dia va ser infidel al seu cor; la relació entre un xiclet, un semàfor tort, una corretja per a gossos i una taca a la paret en forma d’Austràlia, i la història d’una persona qualsevol envoltada de coses petites. A Get Stuffed un dibuix animat de l’era daurada de l’animació tradicional es presenta a un càsting per una pel·lícula d’animació per ordinador i a Les bessones del carrer Ponent l’espectador aprendrà alguns beneficis dels ungüents, elixirs i cataplasmes.

Darrera modificació
09.06.2020
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-projecta-metro-curts-nominats-premis-gaudi-2010-dins-subtravelling