12.04.2012
Autor
Premsa TMB

Actuació de hip-hop a l'estació de metro d'Universitat

Aquest dissabte 14 d’abril, el hip-hop arriba al metro de Barcelona amb motiu de l’espectacle “Macadam-Macadam” que es presenta al Mercat de les Flors del 19 al 22 i del 26 al 29 d’abril de 2012.

Concretament, els usuaris que s’apropin a l’estació de metro d’Universitat (L2), a les 18 hores, podran ser espectadors d’una mostra alegre i juvenil de la dansa hip-hop a través d’un extracte de l’espectacle “Macadam-Macadam”.

Aquest espectacle de hip-hop es va crear l’any 1999 dins el festival Suresnes Cités Danse per la coreògrafa Blanca Li, i va rebre tan bones crítiques que es va convertir immediatament en un èxit, amb més de 200 representacions en dos anys. S’ha convertit així en una referència del gènere i de l’street culture (cultura de carrer).

Durant el mes de juny de 2010, el Mercat va organitzar un ampli càsting on s’hi van presentar ballarins de tota Espanya. Assajat a l’espai de creació el Graner, es va estrenar amb èxit al Teatre Grec de Barcelona el 7 de juliol de 2011.

El hip-hop conviu amb el music-hall, la dansa, els patins, la bicicleta i les acrobàcies a “Macadam Macadam”, gràcies al virtuosisme de deu joves intèrprets que combinen amb intel·ligència i delicadesa el hip-hop i la creació contemporània
 

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/actuacio-de-hip-hop-lestacio-de-metro-duniversitat