09.09.2011
Autor
Premsa TMB

Transport públic per als concerts de Sopa de Cabra al Palau Sant Jordi

Amb motiu dels tres concerts consecutius que farà el grup Sopa de Cabra i que tindran lloc el 9 i 10 de setembre, a les 21.30 h, i l’11 de setembre, a les 19 h, al Palau Sant Jordi, TMB recomana l’ús dels transports públics per facilitar els desplaçaments dels assistents tant a l’entrada com a la sortida de l’espectacle.

En aquest sentit, TMB habilitarà un servei especial d’autobusos entre plaça Espanya i el Palau Sant Jordi, des de les 19.30 h fins a la 1 de la matinada, per als dies 9 i 10 de setembre, i entre les 17 i les 22.30 h, per al dia 11. En aquest bus especial seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat.
Així, les millors opcions d’accés a al Palau Sant Jordi amb transport públic són: 

* Metro Paral·lel (línies 2 i 3) + Funicular de Montjuïc. Els divendres el servei de metro funciona fins a les 2 de la matinada, els dissabtes el servei és ininterromput i els diumenges funciona fins a la mitjanit. El Funicular està obert fins a les 22 hores.

* Metro Espanya (línies 1 i 3) + Servei especial de bus

També es pot accedir al Palau Sant Jordi amb les línies regulars d’autobús: línia 50 (Trinitat Nova - Parc de Montjuïc), línia 55 (Pl. Catalana - Parc de Mon

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-concerts-de-sopa-de-cabra-palau-sant-jordi