23.03.2012
Autor
Premsa TMB

Línies d'autobusos afectades per la Marató de Barcelona i la Volta Ciclista a Catalunya

Amb motiu de la celebració de la 34a edició de la Zurich Marató de Barcelona i la 92a Volta Ciclista a Catalunya, que tindran lloc diumenge, 25 de març, i de la Cursa Breakfast Run, que se celebrarà el dissabte, 24 de març, diverses línies d’autobús podrien veure alterat o limitat el seu recorregut. Per aquesta raó, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana l’ús del metro durant aquestes hores i en aquells desplaçaments a l’entorn dels llocs per on transcorreran les competicions.

La Marató, que diumenge afectarà tot el trànsit de superfície per on es desenvolupi entre les 7.30 i les 15.00 hores aproximadament, sortirà de l’avinguda Maria Cristina i tindrà un recorregut que passarà per la majoria dels llocs més emblemàtics de la capital catalana: plaça Espanya, passeig de Gràcia, Diagonal, Arc de Triomf, Sagrada Família, Torre Agbar, Fòrum, el Port Olímpic, Les Rambles i plaça Catalunya, entre molts d’altres.

TMB adoptarà les mesures necessàries per desviar els vehicles de les línies en funció dels llocs per on vagi passant la Marató. A més, s’ha establert un pla d’informació puntual en els autobusos afectats per tal que els usuaris coneguin els motius i la situació dels serveis. No obstant, i per a més fiabilitat en els desplaçaments, s’aconsella la utilització del metro.

Per a més informació, recomanem que consulteu el lloc web de la Marató i la pàgina web ciutadana de la Marató, on trobareu tota la informació necessària sobre la competició així com de les afectacions de trànsit i el transport públic per accedir als diferents punts de la cursa.
 
Volta Ciclista a Catalunya

Amb motiu de la disputa de la setena i última etapa de la 92a Volta Ciclista a Catalunya, diumenge 25 de març al matí i al migdia, entre Badalona i el barri de Sarrià de Barcelona, diverses línies d’autobús es podrien veure afectades, en forma de desviaments o limitacions de recorregut, entre les 9 del matí i les 5 de la tarda. Per aquesta raó, TMB també recomana la utilització del metro en els desplaçaments a l’entorn dels llocs per on transcorrerà la competició.

Per a més informació, es pot consultar la web de l’organització de la Volta Ciclista a Catalunya, on es descriu el recorregut detallat i l’horari estimat de pas dels participants a la cursa per cada punt.
 

Cursa Breakfast Run

La Cursa Breakfast Run del dissabte, 24 de març, també afectarà tot el trànsit de superfície per on es desenvolupi entre les 9.30 i les 11.00 hores aproximadament i afectarà a les línies 13, 55, 125 i 193 de bus de TMB. El recorregut de la prova esportiva rememorarà els últims quilòmetres de la Marató dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92 i transcorrerà pels indrets més emblemàtics de la muntanya de Montjuïc.

Amb motiu d’aquests dos esdeveniments, l’avinguda Maria Cristina quedarà tancada de les 15 hores del dissabte 24 de març, a les 17 hores del diumenge 25 de març i l’avinguda Rius i Taulet des de les 7 hores a les 16 hores del diumenge.

Darrera modificació
23.07.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/linies-dautobusos-afectades-marato-de-barcelona-volta-ciclista-catalunya