02.01.2012
Autor
Premsa TMB

Desplaçament temporal de 2 parades de bus al carrer Mallorca, a l'entorn de la Sagrada Família

Dues parades d’autobús situades al carrer Mallorca, entre Sicília i Castillejos, es desplacen durant unes dues setmanes, entre el 27 de desembre i el 8 de gener, amb motiu de les operacions de desmuntatge de les grues de les obres del temple de la Sagrada Família.

L'ocupació de part dels carrils del carrer Mallorca obliga a anul·lar provisionalment la parada Mercat de la Sagrada Família, on paren les línies de TMB 33, 34, 43, 44, 50 i 51. Temporalment aquests autobusos paren a la plaça Gaudí, al mateix carrer Mallorca, davant l'accés de l'estació de metro Sagrada Família de la línia 2.

L'altra parada sense servei és la del Temple Expiatori de la Sagrada Família, de les línies 19, 33, 34, 43, 44, 50 i 51. Aquesta parada se substitueix temporalment per una altra a la plaça de la Sagrada Família, al mateix carrer Mallorca, entre Sicília i Sardenya, com mostra el plànol de la nota de premsa adjunta.
 

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/desplacament-temporal-de-2-parades-de-bus-carrer-mallorca-lentorn-de-sagrada-familia