08.07.2011
Autor
Premsa TMB

Gairebé 1.300 persones s'han beneficiat dels serveis solidaris dels voluntaris de TMB

Durant el primer semestre d’aquest 2011, conductors voluntaris dels autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han realitzat sortides solidàries amb prop de 1.300 persones. Tots ells pacients, membres o alumnes d’entitats i centres com la Fundació Pere Mitjans, l’Institut Guttmann, el CEIP Sant Climent i el Centre d’educació especial Concha Espina, entre d’altres.

L’objectiu d’aquesta tasca solidària, totalment desinteressada, és facilitar els desplaçaments de col·lectius amb necessitats especials i fomentar la seva autonomia en l’ús de l’autobús. Així, a més de facilitar la mobilitat dels participants, els conductors voluntaris donen a conèixer els elements d’accessibilitat de què disposen els vehicles.

En aquest sentit, conductors voluntaris de TMB recentment també s'han encarregat de transportar prop de 600 infants sahrauís arribats a Barcelona per passar l'estiu amb famílies catalanes que els acullen, dins del projecte Vacances en Pau 2011.

Durant la resta de l’any, TMB seguirà impulsant la cooperació amb institucions públiques i entitats sense ànim de lucre per portar a terme projectes solidaris, d’acord amb el Pla Director de Cooperació i Solidaritat, aprovat el 2009 per la companyia.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/gairebe-1300-persones-shan-beneficiat-serveis-solidaris-voluntaris-de-tmb