14.05.2012
Autor
Premsa TMB

Aquest diumenge, nova edició del Dia Europeu de l'Òpera al metro

Diumenge vinent, 13 de maig, el metro de Barcelona servirà d’escenari per a la òpera. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha organitzat, en coordinació amb el Gran Teatre del Liceu, un recital de fragments d’òperes a càrrec d’estudiants del Conservatori del Liceu, amb motiu del Dia Europeu de l’Òpera, a l’intercanviador de metro de Diagonal (connexió entre les línies 3 i 5). Grans veus de l’òpera ressonaran en un escenari únic i amb una acústica molt especial, entre les 12 i les 13 hores i de 17 a 18 hores.

Hi haurà un recital d’àries de soprano i duos d’òpera i sarsuela de la mà dels intèrprets Vanessa Regalado (soprano), Pedro Calavia (tenor) i Anna Crexells (pianista acompanyant).

Aquesta activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de TMB que estableix vincles entre els ciutadans i les associacions culturals de Barcelona i l’àrea metropolitana amb la voluntat d'aproximar la cultura a la ciutadania a través de les seves instal·lacions i d'enriquir l'experiència del viatge en transport públic.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/aquest-diumenge-nova-edicio-dia-europeu-de-lopera-metro