Autor
Redacció

La primavera esclata a ritme de música a les estacions de metro de l'Hospitalet

Actuacions en viu de diferents artistes de bandes de música de l'Hospitalet van alegrar el matí als usuaris de la línia 1, amb motiu de les Festes de Primavera del municipi

Dissabte passat, 22 d'abril, al migdia, diferents artistes de bandes de música de l'Hospitalet van portar el ritme als usuaris del metro amb motiu del MEEEC! Festival de Música de Carrer, dins les Festes de Primavera que celebrava aquest cap de setmana el municipi.

Una seixantena de músics van accedir al metro des de diferents estacions de la xarxa a l'Hospitalet (Bellvitge, Can Serra, Florida i Santa Eulàlia, totes de la línia 1). Eren la Balkan Paradise Orchestra, l'Always Drinking Marching Band, la Sidral Brass Band i l'EMMCA i es van desplaçar fins a la plaça de l'Ajuntament, on tots els artistes van oferir una actuació conjunta al carrer dins del programa de les festes. Les bandes van musicalitzar els trajectes dels usuaris amb petites actuacions als vestíbuls de les estacions i també a l'interior dels trens.

Aquesta activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB que estableix vincles entre ciutadans i associacions culturals de Barcelona i l’àrea metropolitana per aproximar la cultura a la ciutadania i enriquir l'experiència del viatge en transport públic.
 

Imatge
Alguns dels músics actuant al vestíbul de Santa Eulàlia de la L1 / Foto: Pep Herrero (TMB)

Els usuaris de la L1 a l'Hospitalet van gaudir de la música en els seus trajectes / Foto: Pep Herrero (TMB)

Darrera modificació
dimarts, abril 25, 2017 - 00:09

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/primavera-esclata-ritme-de-musica-estacions-de-metro-de-lhospitalet