17.08.2011
Autor
Premsa TMB

Metro fins a les dues de la matinada per al partit de la Supercopa (Barça - Madrid)

Amb motiu de la celebració demà, 17 d’agost, del partit de tornada de la Supercopa d’Espanya entre el Barça i el Madrid, al Camp Nou, a partir de les 23.00 hores, TMB reforçarà el seu servei de transport.

Els serveis i reforços previstos són els següents:

· Metro: Excepcionalment, i per atendre les necessitats de mobilitat després del partit, el suburbà ampliarà dues hores el servei, i per tant, funcionarà fins a les 2.00 de la matinada. Les línies i estacions de metro que donen accés al Camp Nou són Badal i Collblanc, de la línia 5, i Maria Cristina i Les Corts, de la línia 3.

· Autobusos: A la sortida del partit es posaran en funcionament dues línies especials entre el Camp Nou i plaça de Catalunya i entre el Camp Nou i Mossèn Cinto Verdaguer. El bitllet val 2,50 €.

Recordem que demà dimecres 17 d’agost les línies 9 i 10 de metro finalitzen el servei a les 22.00 hores. Els autobusos que cobreixen el recorregut (La Sagrera - Can Zam i La Sagrera - Gorg) a partir d’aquesta hora també ampliaran l’horari i funcionaran fins a les 2.00 de la matinada.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/metro-fins-dues-de-matinada-partit-de-supercopa-barca-madrid