17.08.2011
Autor
Premsa TMB

Les línies 9 i 10 de metro avancen el tancament a les 22 h durant cinc dies d'agost

L’horari del servei de metro a l’L9/L10 quedarà restringit durant 5 dies d’agost, concretament els dies 16 i 17, el 23 i 24, i el 29, com a conseqüència de les proves de circulació de trens que s’han de dur a terme prèviament per a la posada en servei de l’estació de Santa Rosa. Així, els trens circularan fins a les 22.00 h entre Can Zam i La Sagrera, d’una banda, i entre Gorg i La Sagrera, de l’altra, de manera que el servei finalitzarà 2 hores abans de l’habitual. Durant aquest temps, s’habilitaran autobusos amb el mateix recorregut que el metro, per minimitzar les afectacions als viatgers.

Les proves de circulació dels trens automàtics que s’han de dur a terme abans de la posada en servei de l’estació de l’L9/L10 de Santa Rosa obligaran a restringir l’horari habitual d’aquesta línia en tots dos ramals durant 5 dies del mes d’agost. Concretament, els dies 16 i 17, 23 i 24, i 29 d’agost.

Nova estació de Santa Rosa

En aquest sentit, el servei finalitzarà dues hores abans de l’habitual, a les 22.00 hores en comptes de a les 00.00 hores, entre Can Zam i La Sagrera, d’una banda, i entre Gorg i La Sagrera, de l’altra. Per minimitzar les molèsties als viatgers, durant les dues hores que no es presti servei de metro, s’habilitarà un servei d’autobusos amb parada a cada una de les estacions afectades i que funcionarà amb el mateix horari del metro.

La interrupció parcial del servei permetrà comprovar el correcte funcionament del sistema de circulació automàtica dels trens efectuant parada a l’estació de Santa Rosa, que es posarà en servei el proper mes de setembre.

Aquesta estació se situa al ramal de Santa Coloma de Gramenet, entre les estacions de Can Peixauet i Fondo. La seva execució, a càrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat, ha implicat la transformació d’una àrea anteriorment destinada a habitatges en una gran plaça d’ús públic, la qual cosa ha dilatat la seva posada en marxa respecte de la resta d’estacions d’aquest tram.
 

Darrera modificació
22.07.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/linies-9-10-de-metro-avancen-tancament-22-h-durant-cinc-dies-dagost