25.05.2011
Autor
Premsa TMB

Exposició fotogràfica de llocs emblemàtics de Barcelona en visió nocturna a l'Espai Mercè Sala

La sala d’exposicions Mercè Sala de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) acull l’exposició “Barcelona, pell i ombra”, una mostra d’instantànies del fotògraf barceloní Manel Esclusa, que es pot veure per primera vegada a Barcelona.

Els visitants podran trobar fotografies urbanes i nocturnes fetes entre 1980 i 2010 que exploren i revelen aspectes desconeguts de llocs emblemàtics de la ciutat comtal, així com d’altres espais urbans difícils d’identificar per la visió que n’ofereix l’artista.

Nous espais imaginaris a l’estació de Diagonal


Aquesta visió nocturna de la pell urbana de Barcelona es podrà veure a l’Espai Mercè Sala, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l’estació de Diagonal, fins al proper 15 de juny, entre les 10 i les 20.30 hores, de dilluns a divendres. A través de les fotografies de Manel Esclusa, l’espectador s’endinsarà en un passeig oníric i nocturn per la ciutat de Barcelona davant d’una proposta de reflexió sobre el medi urbà que ens envolta.

Manel Esclusa (Vic, 1952) és un dels autors de referència de la fotografia contemporània i una de les mirades més inquietes en la recerca de la representativitat de l’entorn. Al llarg de la seva trajectòria ha editat cinc llibres, l’últim el 2010 titulat “Barcelona, pell i ombra” amb l’editorial Nova Era Barcelona i la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona. La mostra a l’Espai Mercè Sala es basa en el contingut d’aquest darrer llibre, del qual s’han seleccionat 50 imatges de les 140 que en formen part.

Aquesta activitat s’emmarca dins el programa Primavera Cultural de TMB.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/exposicio-fotografica-de-llocs-emblematics-de-barcelona-visio-nocturna-lespai-merce