Autor
Marta Espinosa

MouTV proposa llibres per llegir i regalar aquest Sant Jordi

Un total de 60 recomanacions literàries envaeixen aquests dies les pantalles del metro i dels autobusos de TMB. Les peces volen servir d'inspiració per als lectors voraços o bé per als més indecisos a l'hora de triar un llibre aquesta diada.

Aquest cap de setmana el MouTV es bolca totalment amb la celebració de la tradicional festa del llibre i la rosa. Dissabte, i sobretot, diumenge, les pantalles del metro i dels autobusos de TMB oferiran una programació especial.

En total es podran veure una seixantena de recomanacions de lectures per a tots els gustos, novetats editorials, d'autors nacionals i internacionals, narrativa de ficció i de no-ficció, llibres en llengua catalana o castellana... A les peces en format vídeo hi apareix el títol, l'autor i una breu sinopsi de les obres seleccionades. Aquesta secció del MouTV s'anomena Punt de llibre, s'emet durant tot l'any i està dedicada al món literari, amb recomanacions de les creacions editorials més in del moment.  

A més, el MouTV també emetrà informació de la mateixa diada de Sant Jordi: notícies d'actualitat sobre la venda de roses i llibres, les novetats florals d'enguany, les iniciatives solidàries, les jornades de portes obertes o les recomanacions de transport públic per anar al centre de Barcelona. 

Com altres anys, totes aquestes informacions relacionades amb la diada van etiquetades amb l'epígraf Sant Jordi 2017, per donar-los un toc encara més especial.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:48

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/moutv-proposa-llibres-llegir-regalar-aquest-sant-jordi