31.08.2011
Autor
Premsa TMB

Restablert el servei de metro entre Canyelles i Trinitat Nova de la L3, un cop resolta l'avaria

Aquest matí a les 10.17 s’ha normalitzat el servei al tram de la línia 3 de metro entre les estacions de Canyelles i Trinitat Nova, un cop els tècnics de senyals han resolt l’avaria a l’enclavament (sistema electrònic que controla els senyals i la circulació dels trens) de Trinitat Nova. L’avaria ha ocasionat a les 8.14 la suspensió de la circulació de trens entre Canyelles i Trinitat Nova, mentre que a la resta de la línia, de Zona Universitària a Canyelles, el servei ha estat normal.

La incidència s’ha comunicat als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos i empleats situats a les estacions. Per cobrir el tram sense servei s’ha pogut utilitzar un servei especial d’autobusos llançadora entre Canyelles i Trinitat Nova, amb parada a l’estació intermèdia de Roquetes. També era possible fer el trajecte amb els autobusos de les línies regulars 11, 27, 31, 32 i 60, així com caminar fins a les estacions de la línia 4 de Via Júlia, Llucmajor o Trinitat Nova per connectar després amb la resta de la xarxa de metro.

 

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/restablert-servei-de-metro-entre-canyelles-trinitat-nova-de-l3-cop-resolta-lavaria