23.03.2017
Autor
Premsa TMB

L’estació de Diagonal acull un piano de mitja cua amb motiu del concurs Maria Canals

Subtítol

Estudiants del Conservatori Superior de Música del Liceu, alumnes d'escoles de música, de cant i corals amenitzaran els trajectes dels usuaris del metro

Des de demà, divendres 24 de març, fins al 6 d’abril, els usuaris que vulguin poden tocar un piano de mitja cua que s’instal·larà a l’intercanviador de l’estació de Diagonal, al vestíbul de connexió entre les línies 3 i 5 de metro (passeig de Gràcia amb carrer Rosselló), amb motiu de la 63a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals.

En aquesta estació, al costat del piano de mitja cua, estudiants del Conservatori Superior del Liceu, alumnes d’escoles de música, de cant i també membres de corals oferiran els dies feiners a la tarda (a les 16 h, a les 18 h i a les 20 hores) petits concerts i actuacions que amenitzaran els viatges dels usuaris del metro.

Imatge
Una usuària tocant el piano ubicat al metro de Diagonal / Foto: Pep Herrero (TMB)

Cartell del concurs 'Tu hi toques?' del Maria Canals / Imatge: Maria Canals


L’organització anunciarà els vídeos guanyadors, que s’enduran una “Experiència Maria Canals”, consistent a tocar una peça al piano de cua al Palau de la Música Catalana. Aquest emblemàtic escenari acull del 25 de març al 7 d’abril la 63a edició del Concurs Internacional de Música de piano. 

Fundat l’any 1954, el Concurs Maria Canals és el degà dels concursos de música a Espanya, i membre de la Federació Mundial des de l’any 1958. Enguany hi participaran 81 concursants d'entre 18 i 30 anys de 31 països.

Aquesta activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB que estableix vincles entre ciutadans i associacions culturals de Barcelona i l’àrea metropolitana per aproximar la cultura a la ciutadania i enriquir l'experiència del viatge en transport públic.

Darrera modificació
30.03.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/lestacio-de-diagonal-acull-piano-de-mitja-cua-amb-motiu-concurs-maria-canals