Marta Franco

El metro automàtic ja té espai propi al web de TMB

El web de TMB estrena una secció sobre les línies automàtiques del metro de Barcelona, amb una atenció especial sobre la pròxima ampliació de la xarxa, la línia 9 sud, que es posarà en servei comercial al febrer del 2016.

Amb el nou tram sud de la línia 9, la xarxa de metro de Barcelona creixerà en 20 km i el 25% funcionarà sense conductor. Aquesta fita bé es mereixia un espai destacat dins el web de TMB. És per això que l'usuari ja pot trobar una secció específica en què s'explica què és el metro automàtic, quines línies ho són i informació sobre el tram Zona Universitària-Aeroport T1 de la línia 9 que es posarà en servei el proper mes de febrer, així com una selecció d'enllaços i documents per aprofundir en el projecte.

Entre d'altres dades, el visitant descobrirà com són les estacions d'última generació, com es controlen els trens des del centre de control de metro, quins beneficis aporten les línies automàtiques en qüestió de seguretat, fiabilitat, flexibilitat i capacitat, etcètera.

Properament en aquesta secció s'inclourà un apartat específic sobre el funcionament de la línia 9 sud, que afegirà detalls sobre les seves estacions i els accessos, els enllaços, els aspectes innovadors de la senyalització i la informació a l'usuari, i altres informacions pràctiques.

Darrera modificació: 
15.01.2016
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies