Marta Franco

#Racethetube, un fenomen global que arriba al metro de Barcelona

La tendència de desafiar al metro a una carrera i pujar el vídeo a YouTube  amb l’etiqueta #racethetube (corre contra el metro) s’ha convertit en els últims temps en un fenomen global en diferents parts del món.

Race the tube ( Barcelona)

A Barcelona s'hi han atrevit almenys dos runners que han publicat les seves peripècies a YouTube. En aquest vídeo es pot veure l'atleta Pau Fradera guanyant una carrera contra el metro de Barcelona.  Segons publica, va fer el trajecte de la línia 4 entre El Maresme / Fòrum i Besòs Mar més ràpid que el tren. Va córrer més de 400 metres i va pujar 100 graons en 1 minut i 20 segons.

Un altre corredor, el Pau Capdevilla, l'any passat també va culminar amb èxit la seva cursa contra el metro de la Ciutat Comtal. En aquest cas, va sortir de l'estació de Liceu i va arribar a temps per agafar el mateix tren quan aquest passava per l'estació de Paral·lel, com es mostra en aquesta altra gravació.

En vols més? Aquest article publicat a Marca Buzz recopila 15 reptes similars de diferents corredors que han perseguit els trens en les seves respectives ciutats.

Darrera modificació: 
18.04.2016
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies