Redacció

Nou estacions s'estan equipant per a la recollida de paquets

Les estacions de metro de Passeig de Gràcia i Palau Reial són les primeres a comptar amb innovadors terminals Citypaq d'entrega automàtica de paquets mitjançant un codi de recollida, instal·lats per Correos.

El conseller delegat de TMB, Enric Cañas Alonso, i el president de Correos, Javier Cuesta Nuin, han estrenat avui a l'estació de metro de Passeig de Gràcia un dels innovadors terminals de lliurament automàtic de paqueteria denominats CityPaq. L'estació de Palau Reial (L3) també disposa des d'avui d'aquest nou servei. La resta de terminals, fins a nou, s'instal·laran a les estacions de Fondo (L1), Horta (L5), Universitat (L1 i L2), Arc de Triomf (L1), Clot (L1), Santa Coloma (L1) i Alfons X (L4).

Aquests terminals d'entrega ofereixen als usuaris la possibilitat de tenir accés als paquets durant les hores d'obertura de les estacions els set dies de la setmana. Els terminals disposen de fins a 80 compartiments de diferents mides, aptes per a paquets de diferents volums, i a més compten amb tots els requisits de seguretat i estan adaptats per a l'ús de persones amb mobilitat reduïda.

Alguns grans avantatges d'aquest servei són que ofereix als usuaris una disponibilitat horària més gran per recollir les compres, així com més privacitat, un accés més fàcil i un funcionament senzill.

Les empreses públiques TMB i Correos s'han unit en aquest projecte pioner a tot l'Estat per facilitar així la vida als seus usuaris. Això fa augmentar la seva proposta de valor en una aposta clara per la innovació i l'impuls del comerç electrònic a Espanya. A més, l'acord amb Correos, previ concurs públic, s'inscriu en el desenvolupament del pla de promoció comercial de TMB, que busca diversificar les línies de negoci per obtenir ingressos complementaris i disminuir les necessitats de finançament per la via de les tarifes i les subvencions.

Darrera modificació: 
21.12.2015
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies