Marta Espinosa

Roger de Gràcia i Agnès Busquets presentaran la gala de cloenda del Subtravelling

La festa on s'anunciaran els guanyadors de totes les categories serà aquest dijous, 4 de març, a les 18.30 hores, en una cita virtual que es podrà seguir en directe a través del web del festival.

Demà dijous, 4 de març, a les 18.30 hores, tindrà lloc la clausura del certamen i l'anunci oficial dels guanyadors de les diverses categories de l'onzena edició del Subtravelling, el festival internacional de cinema curt que organitza la Fundació TMB. Enguany canvia de format per la situació sanitària, i la gala serà virtual. Es podrà seguir en directe al web subtravellingfestival.tmb.cat, on es farà l'anunci dels guanyadors de les seccions Roda a TMB, Mostra Internacional i els premis per als votants.

L'acte de cloenda del festival Subtravelling estarà presentat pels actors Roger de Gràcia i Agnès Busquets, i també hi intervindran els membres del jurat Santiago Torres, director de la Fundació TMB; el cineasta Cesc Gay, l’actriu Assumpta Serna i Agustí Argelich, director del Filmets Badalona Film Festival.

Els 15 millors curts al 'Curtcircuit 33'

Per primera vegada en 11 anys de festival, una selecció dels millors curtmetratges creats pels usuaris s'ha pogut veure a la televisió d'àmbit català. Concretament van ser 15 curts de la secció Roda a TMB els que es van emetre la nit passada al programa Curtcircuit 33. El programa complet es pot recuperar a TV3 a la carta.

El programa televisiu Curtcircuit 33, que s'emet al canal 33 de Televisió de Catalunya, ofereix periòdicament seleccions especials de curtmetratges de ficció i animació lligats als principals festivals de cinema que se celebren a Catalunya i també els que han estat guardonats en diversos festivals de cinema nacionals i internacionals.

Darrera modificació: 
05.03.2021

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies